Gratis af te halen in Zoetermeer | Gratis verzending bij orders vanaf €100 | Vandaag besteld, over 3 dagen in huis

Het gezicht achter Bregjestyling

Hallo, ik ben Marcella, getrouwd en moeder van drie tieners.

Na 14 jaar haarstylist te zijn geweest en een kort uitstapje in de modebranche, ben ik in 2011 begonnen aan een opleiding tot pedagogisch medewerker en na mijn studie te hebben afgerond, ruim 7 jaar gewerkt als "juffie".

Toen ik eind 2015 de vraag kreeg of ik in te huren was voor een interieuradvies, ben ik daar vol voor gegaan en wat gaf dat een energie!!

Kort daarop deed ik mee aan een interieurwedstrijd die ik won en daarna ging het snel! Inmiddels ben ik dan ook volledig werkzaam als interieurstyliste, dit in combinatie als hairstyliste in mijn salon aan huis.  

Inmiddels heb ik vele verschillende stylingopdrachten gedaan, zoals de lounge van een sportclub, de kantine van een zorginstelling, een compleet kantoor van een media bedrijf en velen woonkamers en slaapkamers. Klik hier om een kijkje te nemen in een van mijn opdrachten. 

Hoe ga ik te werk? Na een eerste kennismaking gaan we aan de slag, samen met jou pak ik je woonkamer, slaapkamer, keuken, kantoor, etc aan. Ik luister naar je wensen, leg je de mogelijkheden voor en ons project gaat van start!

Nieuwsgierig gewordean naar de mogelijkheden? Of benieuwd naar mijn ervaring? Neem snel een kijkje op de inspiratiepagina of neem contact op! 

Groetjes,
Marcella 

Tel: 06-42 180 290

Instagram: @bregjestyling