Hallo, ik ben Marcella, getrouwd en moeder van drie tieners.
Na 14 jaar haarstylist te zijn geweest en een kort uitstapje in de modebranche, ben ik in 2011 begonnen aan een opleiding tot pedagogisch medewerker, en na mijn studie te hebben afgerond, ruim 7 jaar gewerkt als "juffie".
Toen ik eind 2015 de vraag kreeg of ik in te huren was voor een interieuradvies, ben ik daar vol voor gegaan, en wat gaf dat een energie!! Kort daarop deed ik mee aan een interieurwedstrijd die ik won, en daarna ging het snel!  Inmiddels ben ik dan ook volledig werkzaam als interieurstyliste, dit in  combinatie als hairstyliste in mijn salon aan huis.  
Inmiddels  heb ik vele verschillende stylingopdrachten gedaan, zoals de lounge van een sportclub, de kantine van een zorginstelling, een compleet kantoor van een media bedrijf en velen woonkamers en slaapkamers.  
Hoe ga ik te werk? Na een eerste kennismaking gaan we aan de slag, samen met jou pak ik je woonkamer, slaapkamer, keuken, kantoor, etc aan. Ik luister naar je wensen, leg je de mogelijkheden voor en ons project gaat van start!
 
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Of benieuwd naar mijn ervaring? Neem snel een kijkje bij impressies of neem contact op! 
groetjes, 
Marcella 
Mail: marsje@bregjestyling.nl
Tel: 06-42 180 290
Instagram: Bregjestyling